Mogelijkheden en Prijzen

Paardenfotografie

img_20200608_140528_541-2

Nadat ik mijn eigen paard op allerlei manieren op beeld had vast gelegd, kwam al snel de vraag van stalgenoten of ik hun paard ook wilde fotograferen. Vanwege mijn voorliefde voor deze prachtige dieren ligt mijn hart toch echt wel bij paardenfotografie.

Graag kom ik bij u op stal of naar een door u gekozen locatie (bos, strand, park, wedstrijdlocatie etc.) Vertel mij uw uw wensen en we gaan samen aan de slag.

Voor het mooiste resultaat is het fijn wanneer uw paard gepoetst en schoon is. Ik ben in het bezit van speciale fotografie halsters.  Deze kan ik met behulp van photoshop makkelijk verwijderen, hierdoor kunt u uw paard tijdens het fotograferen veilig vast houden. Wilt u juist uw mooie (show)halster of hoofdstel op de foto dan kan dat uiteraard ook.

Het is ook mogelijk mij te boeken voor het fotograferen van meerdere paarden of het maken van verkoopfoto’s. Bij meerdere paarden op 1 stal geef ik korting.

Duur 

1 a 1,5 uur, Bij meerdere paarden op 1 locatie fotografeer ik max. 5 uur.

Prijzen

Pakket Brons €45,-

6 foto’s op webformaat waarvan  1 foto op hoge resolutie.

Pakket Zilver €55,-

9 foto’s op webformaat waarvan  2 foto’s op hoge resolutie.

Pakket Goud €65,-

12 foto’s op webformaat waarvan 3 foto’s op hoge resolutie.

Bij meer dan 4 paarden op 1 locatie  geef ik een korting.

Portretfotografie
LRM_EXPORT_251436259736993_20191103_235042506-02

Het vast leggen van een spontaan en ontspannen sfeer is mijn streven bij het maken van portret foto’s. Samen met u / jullie gaan we opzoek naar een mooie locatie. Denk hierbij aan strand, bos, industrieel maar ook een eigen achtertuin kan soms een prima plek blijken te zijn.  Tijdens de shoot is er gelegenheid voor 1 kledingwissel

Duur

1 a 1,5 uur

Prijzen

Pakket Brons €45,-

6 foto’s op webformaat waarvan 1 foto op hoge resolutie.

Pakket Zilver €55,-

9 foto’s op webformaat waarvan 2 foto’s op hoge resolutie.

Pakket Goud €65,-

12 foto’s op webformaat waarvan 3 foto’s op hoge resolutie.

Pakket 4 €75,- Gezinsfotografie t/m 8 personen

8 foto’s op webformaat waarvan 3 op hoge resolutie.


Bruidsfotografie / Trouwfotografie
_ESS7787-1

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.  Deze prachtige dag leg ik graag van het begin tot eind voor jullie vast. Omdat elke bruiloft speciaal is en elk bruidspaar hun eigen wensen heeft kom ik altijd van te voren kennis maken.  Tijdens deze kennismaking kunnen jullie deze wensen kenbaar maken en zoeken we naar een mooie locatie voor de bruidsshoot.  Op de grote dag zelf probeer ik zo veel mogelijk op de achtergrond aanwezig te zijn, zodat jullie ongestoord kunnen genieten.

Pakket 1  €500,-    4 uur achtereen fotograferen

Dit pakket is perfect wanneer jullie alleen foto’s willen van de plechtigheid, foto’s met familie en een shoot op locatie. Inzage in alle foto’s. Elk extra uur €125,-

Pakket 2 €700,-       6 uur achtereen fotograferen.

Vinden jullie het leuk om ook foto’s te hebben van de voorbereiding (omkleden, make-up, kapper), de eerste keer dat jullie elkaar zien op deze dag etc, kies dan voor dit pakket. De uren wanneer ik aanwezig ben kunnen jullie uiteraard zelf aangeven. Inzage in alle foto’s. Elk extra uur €100,-

Pakket 3 €850,-       8 uur fotografie

Dit pakket is perfect wanneer jullie de hele dag vast gelegd willen hebben. Vanaf de voorbereiding t/m het aansnijden van de taart of zelfs deel van de feestavond. Inzage in alle foto’s. Bij dit pakket krijgt u een gratis hardcover fotoalbum. Elk extra uur €75,-


Zwangerschapsfotografie

ess7219-4-01

Je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd. Je kindje en buik groeien gestaag. Ik leg deze speciale periode graag voor je vast door middel van een fotoreportage. Het mooiste is om dit tussen week 32 en 36 te doen. Samen gaan we opzoek naar een mooie locatie voor deze reportage. De kledingstijl en sfeer laat ik geheel aan de aanstaande ouders over. De een vind het mooi om de buik bloot te tonen en de ander laat deze juist zien met een mooie omgebonden sjaal of doek. Wat je voorkeur ook heeft…alles is een mooie herinnering. Uiteraard is het geen probleem om deze shoot samen met je partner of evt. broertjes/ zusjes vast te leggen.

Duur   maximaal 2 uur

Prijs   €50,-  Hiervoor ontvangt u 8 foto’s op webformaat waarvan 3 foto’s op hoge resolutie


Newbornfotografie

Puk

Voor deze reportage kom ik uiteraard bij u thuis omdat dit voor uw kleintje het prettigst is. Ik heb niet veel ruimte nodig en kan eigenlijk overal wel een mooie set opbouwen. Hoe jonger uw baby is des te makkelijker het voor mij is om een fotoreportage te maken. Pasgeboren baby’s slapen de eerste 3 weken nog erg diep waardoor ze gemakkelijk in speciale houdingen te plaatsen zijn. Voorafgaand aan de shoot, overleggen we samen waar jullie wensen liggen, wat jullie smaak is en daar pas ik mijn fotografie op aan.

Duur

Dit is afhankelijk van de kleine, het werkelijke fotograferen zal hooguit een uur in beslag nemen.

Prijs €75,-

Hiervoor ontvangt u 8 foto’s op webformaat waarvan 3 foto’s op hoge resolutie, boekt u deze shoot in combinatie met zwangerschapsfotografie dan krijgt u een korting van €20,-


Kinderfotografie

lrm_export_251198149638625_20191103_234644395

Kinderen laten zich niet dwingen om even snel te poseren voor de camera. Uw kind(eren) vast leggen terwijl deze lekker zijn of haar eigen gang gaat is vaak veel natuurlijker en waardevoller. De geschikte locaties zijn divers, denk hierbij aan het bos, strand, speeltuin, maar ook de eigen achtertuin of huiskamer lenen zich hier prima voor. Zolang uw kind zich ontspannen voelt komen de foto’s wel in orde.

Duur  

Dit is afhankelijk van het kind / kinderen, vaak zijn ze even overdonderd door die vreemde mevrouw met dat zwarte ding in haar handen, die hen ook nog ook eens steeds in de gaten houdt.

Prijs  €50,-  Hiervoor ontvangt u 8 foto’s op webformaat waarvan 3 foto’s op hoge resolutie

(Zie ook gezinsfotografie bij portret)


Loveshoot

hartjes

Samen met je partner romantisch op de foto? Samen gaan we opzoek naar een mooie locatie om jullie liefde voor elkaar vast te leggen op foto’s. Deze shoot is ook in de avond te boeken zodat we gebruik kunnen maken van die mooie sfeervolle ondergaande zon.

Duur 1 a 1,5 uur

Prijs €75,-  Hiervoor ontvangt u 8 foto’s op webformaat waarvan 3 foto’s op hoge resolutie


Eventfotografie

_ESS9929

Met regelmaat ben ik te vinden op voornamelijk paardensport evenementen. Denk hierbij aan Horse Event, Jumping Amsterdam, maar ook de “gewone” KNHS wedstrijden. De foto’s die ik daar maak plaats ik op een afgeschermd deel op mijn site. Spot u mij op 1 van deze evenementen vraag dan gerust om een visitekaartje.

Wilt u uw evenement of wedstrijd door mij vast gelegd hebben, dan maak ik hiervan graag een mooie reportage.

Prijzen

€40,-  voor een persoonlijke reportage van 8 bewerkte foto’s per wedstrijd/ event.

€75,- voor een zakelijke reportage van max. 3 uur (langer in overleg)


Bedrijfsfotografie

ESS_1372.ps

Wilt u uw bedrijf en of werknemers zo goed mogelijk in beeld brengen? Ik doe mijn best om het personeel, de ruimtes, het pand en eventuele producten naar uw wens vast te leggen. Uiteraard ontvangt u alle foto’s zonder logo en op hoge resolutie. U kunt de foto’s zelf aanpassen naar een geschikt formaat voor website of fotogalerij aan de muur.

Prijs  €75,- per uur.


Nabestellen op hoge resolutie (geldig bij elk soort fotografie)

1 foto    €7,50

3 foto’s €17,50

5 foto’s €27,50


Een fotoshootkado geven?  Ik verkoop kado bonnen vanaf € 10,-

Reiskosten zijn €0,19 p. km vanaf postcode 1448. (vanaf 30 km)

cropped-grijs.png