Welkom op mijn fotografie site!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site.

Ik ben Esther, samen met mijn grote liefde/ beste vriend/ echtgenoot, onze 2 geweldige zonen, hond, katten en paard woonachtig in Purmerend.

Een aantal jaar geleden kreeg ik vanuit een erfenis een mooie Nikon spiegelreflex camera. Op een dag mijn stevige schoenen aangetrokken en gewapend met camera de natuur in om te kijken of ik er wat van kon brouwen. Al snel vond ik dit zo leuk dat geen mens of dier in mijn omgeving nog veilig was. Vooral portretfotografie en het fotograferen van paarden trok mijn aandacht. Omdat al die knopjes en instellingen best nog abracadabra voor mij was ben ik een cursus gaan volgen om van die (soms handige) automatisch stand af te komen. Daarnaast veel zelfstudie gedaan. Op deze wijze heb ik mijzelf een eigen stijl aangeleerd. Na een jaartje bezig te zijn geweest met fotograferen merkte ik dat de camera uit erfenis niet het gene kon wat ik graag wilde. Zo kwam Nikon camera 2 in mijn leven, en inmiddels de nodige objectieven.

Mijn kracht ligt in detailfotografie, uiteraard maak ik ook foto’s waar een model of voorwerp in zijn geheel op staat, echter kan ik het vaak niet laten om toch net even dat ene detail vast te leggen. De manier waarop ik mijn foto’s bewerk hangt af van de sfeer tijdens het fotograferen en uiteraard van de wens van de klant. Dit kan de ene keer een romantische zachte sfeer zijn en vervolgens een heldere krachtige foto. Mijn stijl is persoonlijk en zo natuurlijk mogelijk, geen overgeposeerde foto’s, maar een spontane lach of juist een dromerige blik. Omdat ik bij voorkeur gebruik maak van natuurlijk licht, fotografeer ik graag buiten. Indien de klant dit wenst ben ik in bezit van een mobiele studio met daglichtlampen en flitsset.

Nieuwsgierig geworden? of wilt u graag een shoot boeken, kijk dan verder voor de mogelijkheden of stuur een mail naar via het contactformulier.