Meeting special effect fotografie

Eind Juli organiseerde Seasideadverturehorse een special effect meeting voor paarden en fotografen. Van te voren wist ik niet helemaal wat ik kon verwachten. Eenmaal ’s avonds aangekomen op het terrein bleken daar allerlei lampen met special licht effecten te zijn neer gezet. Na een korte uitleg over deze lampen zijn we in duo’s aan de gang gegaan. 

Het was een behoorlijke uitdaging, daar sta je dan in het donker met raar gekleurde lampen, rookmachine en zelfs vuurwerk te fotograferen. Vooral bij tegenlicht had mijn camera erg veel moeite om een scherpstelpunt te vinden, dus ben ik al snel overgestapt op manueel scherp stellen. Een goede oefening dus. 

Ik ben zelf redelijk tevreden met de resultaten.

(door op de foto te klikken zie je de hele foto)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s