Voorbereiding eerste bruidsreportage

En dan word je gevraagd om een bruidsreportage te maken… Is dat niet het doel waar ik uiteindelijk heen wil? Niet meer her en der wat shoots doen voor vrienden, familie of bekende van, maar het echte werk. Ja uiteraard is dat wat ik wil, maar jeetje wat is dit spannend.

Al dagen zit ik met mijn neus in de studieboeken. Eigenlijk weet ik alles wel wat ik lees, maar ik ben opeens zo onzeker. Dit is 1 van de mooiste dagen uit het leven van de bruid en haar bruidegom, een dag die ik gewoon even moet zien vast te leggen. Stel nou dat ik domme fouten maak, stel nou dat er iets gebeurd waardoor het bruidspaar geen tastbare herinneringen heeft aan deze prachtige dag, stel dit, stel dat, stel zus.

Gelukkig weet een nuchtere vriendin mij weer even met beide benen op de grond te krijgen. “Ja Es, stel nou dat alles prima verloopt” Okey, ik zet het doemdenken weer aan de kant. Maar zit voorlopig nog wel met mijn neus in de boeken.

Stel nou dat ik iets lees wat ik nog niet wist……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s